Idioma

El blog de Viti

Maresme. Campanya publicitat 2021.

 

El Maresme lliure i tropical… aquest és l’esperit que ens ha inspirat per crear la campanya de promoció turística del Maresme: llum, vida, alegria i actitud Oh yeah!

 

El consorci de Promoció turística del Maresme ens ha encarregat la creativitat, producció i gestió gobal de la campanya d’estiu i tardor, per fer arribar l’esperit acollidor de la seva gent, la natura, el gust del mar… i concentrar aquesta màgia i vitalitat en un espot, en una falca i en gràfica per diferents mitjans a nivell català i francès.

 

A nivell creatiu anem a l’essència popularment coneguda de ser un territori lliure i tropical, i a partir d’aquí creem missatges emocionals i molt expressius, plens de sensacions, de les sensacions que viuràs quan tastis la seva gastronomia, els seus vins, la seva cultura, les seves maduixes… perquè et sortirà de dins un llarg Oooooh yeaaah, o un Oooohhh Jesus… amb tota la força del món.

 

Aquí tenim el concepte que guia la creativitat de l’espot i la gràfica. Volem que respiri un to fresc, lluminós, atractiu i molt vital, amb un aire dinàmic i súper alegre.

 

A VITI ens n’hem encarregat del desenvolupament global del projecte, des de la detecció de necessitats fins a la localització, càsting, estilisme, producció i direcció d’art de vídeo i fotografia, creativitat i disseny de totes les peces.

 

A partir de l’investigació veiem que és un territori desconegut per part del públic objectiu, hi donem la volta, ho positivitzem i et convidem a descobrir-lo, creant el hashtag d’irresistiblement inexplorat, perquè és irresistible i t’encantarà tot el que hi trobaràs. Per això l’actitud de les persones és de descoberta, gaudint plenament del moment.

 

Maresme, irresistiblement inexplorat.

 

Concepte: VITI Agència Creativa
Producció i coordinació: VITI Agència Creativa
Producció audiovisual i direcció: Plei
Fotografia: Javi Cabrera
Casting, vestuari i estilisme: VITI Agència Creativa