Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Disseny web a Girona

Disseny web Girona

Tenir una bona presència on line és clau, i per això cal cuidar tots els aspectes del disseny web.

Disseny i programació de la pàgina web donant visibilitat i posicionament a la marca i al producte. Una visió global: redacció de textos i continguts, disseny interactiu amb bona usabilitat i programació de web corporativa o creació de botiga on line, passarel·la de pagament, motor de reserva, catàleg on line… cobrint serveis de manteniment, hosting i creació de correu electrònic corporatiu. El teu contacte en disseny web Girona.

el teu turisme

El teu turisme. Imatge corporativa.

disseny hotel rural

Son Fogueró. Imatge corporativa.

disseny web isolda vila

Isolda Vila. Web corporativa.

edusat logo

Edusat. Branding i web.

Aqva Gerunda. Sessió fotos i newsletters.

disseny web girona

Ginvest. Web corporativa.

coach josep maria flores

Josep Maria Flores. Web corporativa.

Sullà Studio. Web corporativa.

Veure tots els projectes

ESPECIALISTES EN DISSENY WEB A GIRONA

A Viti fem el disseny i programació de pàgines web tenint en compte el posicionament, la imatge i la usabilitat. A nivell d’imatge, si les fotografies tenen un aire fresc i actual ajuden a posicionar l’empresa i la marca amb els valors desitjats. Un altre factor important és la creació de continguts i redacció de textos: com definir l’empresa i serveis, explicar cada producte amb les paraules adients, crear diversos apartats i categories, etc.

 

Ens encarreguem de la gestió i realització global del projecte, l’adaptació responsive per diversos formats de pantalles, mòbils i tablets. L’equip web està format per diversos especialistes del sector de la programació i el disseny que operen junts en cada projecte: webs corporatives, botigues on line i comunitats.

 

Gestionem l’allotjament (hosting) i creem les adreçes de correu electrònic corporatiu associades a la plana web. Podeu visitar tota la informació sobre disseny gràfic a Girona

mock up web audioson