Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Disseny web a Girona

Disseny web Girona

Tenir una bona presència on line és clau, i per això cal cuidar tots els aspectes del disseny web.

Disseny i programació de la pàgina web donant visibilitat i posicionament a la marca i al producte. Una visió global: redacció de textos i continguts, disseny interactiu amb bona usabilitat i programació de web corporativa o creació de botiga on line, passarel·la de pagament, motor de reserva, catàleg on line… cobrint serveis de manteniment, hosting i creació de correu electrònic corporatiu. El teu contacte en disseny web Girona.

OCC. Imatge corporativa i web.

Optocat. Web corporativa.

Dissenyem i desenvolupem la web de Chauffrs

Chauffrs. Imatge corporativa i web.

Disseny Logotip cop sec Girona

Masvell House. Imatge corporativa i web.

Zenna. Imatge corporativa i web.

disseny logo bici

Niche. Imatge corporativa, web i vídeo.

el teu turisme

El teu turisme. Imatge corporativa.

disseny hotel rural

Son Fogueró. Imatge corporativa.

Veure tots els projectes

ESPECIALISTES EN DISSENY WEB A GIRONA

A Viti fem el disseny i programació de pàgines web tenint en compte el posicionament, la imatge i la usabilitat. A nivell d’imatge, si les fotografies tenen un aire fresc i actual ajuden a posicionar l’empresa i la marca amb els valors desitjats. Un altre factor important és la creació de continguts i redacció de textos: com definir l’empresa i serveis, explicar cada producte amb les paraules adients, crear diversos apartats i categories, etc.

 

Ens encarreguem de la gestió i realització global del projecte, l’adaptació responsive per diversos formats de pantalles, mòbils i tablets. L’equip web està format per diversos especialistes del sector de la programació i el disseny que operen junts en cada projecte: webs corporatives, botigues on line i comunitats.

 

Gestionem l’allotjament (hosting) i creem les adreçes de correu electrònic corporatiu associades a la plana web. Podeu visitar tota la informació sobre disseny gràfic a Girona

mock up web audioson