Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Disseny gràfic a Girona

Disseny grafic Girona

Un cop definida l’estratègia dissenyem materials de comunicació. Ajudem a explicar la marca a través del disseny gràfic: creem catàlegs, senyalització, textos…

Com a estudi de disseny experts en disseny grafic Girona. Direcció d’art coherent amb el posicionament de la marca i el caràcter que volem que respiri. Creem i dissenyem tots els elements de comunicació per aconseguir l’estil desitjat. Participem del procés des de l’inici, acompanyem a la marca en el seu creixement, tot comunica, i tenim moltíssimes oportunitats on explicar qui som. A l’oficina, a la senyalització, a la web, a l’stand… creem l’estètica i contingut de cada element, gestionant tota la producció: fulletons corporatius, expositors de producte, posters, displays…

Disseny de packaging i etiquetes

En un bon disseny de packaging és on el producte pot explicar-se per sí mateix. El packaging et posiciona en un segment de mercat, determina a quina categoria pertanys, comunica uns valors al consumidor i és crucial en la decisió de compra. El 60% de les decisions de compra es decideixen al punt de venda, on parlem d’amor a primera vista per escollir un o un altre producte en una curta franja de temps: 6 segons.
 
Una bona presentació, per tant, determinarà ser el producte escollit, i reconèixer la marca que ens va satisfer ajudarà també a la fidelització i la repetició de la compra. 
 
Des de la nostra agència de Girona creem imatge per a diversos mercats: sector gastronòmic, disseny d’etiquetes i envasos per alimentació, cerveses, vins, caves, aigües, dietètica, nutrició, bellesa, cosmètica… 
 
El disseny de packaging i d’etiqueta determinarà si ens posicionem per preu, per qualitat, per valors com la proximitat, o l’origen… és important decidir quin és el nostre lloc per no causar confusió en el consumidor i tenir una ubicació clara en el mercat, allò que volem ser.
 
En el sector de gastronomia gourmet, per exemple, una bona imatge permet entrar en el mercat d’establiments selectes, i facilita molt el camí per tenir un lloc en el seu punt de venda. S’espera que el producte tingui una imatge cuidada i elegant. Aporta valor afegit, garantia i posicionament.
 
A Viti dissenyem l’envàs i escollim papers, materials, proveïdors, per seguir tot el procés de producció fins al producte acabat, per garantir una presentació òptima.

Disseny de catàlegs i fulletons

Tota empresa necessita una presentació corporativa, comunicar un llançament d’un producte nou al mercat, crear un catàleg de producte, digital o imprès, destacar una nova col·lecció que es vol que tingui una imatge pròpia però vinculada a la marca mare….
 
Per a cada un d’aquests moments dissenyem un fulletó o catàleg, díptic, tríptic, fem la redacció de textos, la maquetació, les il·lustracions que expliquin un procés, escollim les imatges més adequades o organitzem la sessió fotogràfica específica pel moment. 
 
A Viti, des de la nostra agència ubicada a Girona, participem del procés creatiu des de l’inici, organitzant les categories del catàleg, les col·leccions, maquetant, creant gràfiques, i controlant el procés d’impresió, decidint els materials, enquadernació i els acabats.
 
Disposar de material corporatiu propi que comuniqui els valors de l’empresa i ens posicioni al mercat desitjat és vital en un entorn competitiu, on una persona ha de prendre una decisió i el nostre catàleg ens està representant, és per això que ha de transmetre tot allò que som per garantir que donem la màxima confiança i posicionar-nos així com experts.

Disseny de pàgines web

Quan ens parlen d’una empresa, i ens interessa, instintivament obrim la seva web. Els primers segons són suficients per fer-nos una imatge, fem un judici, ens inspira confiança, frescor, naturalitat, serietat, o altres valors. La imatge que donem a través de la web és determinant per assegurar que el client segueixi navegant, i ens consideri una opció per consumir el nostre producte o servei.

 
Una bona presència a internet és més important que mai perquè no estem veient cap persona, cap oficina, i tot depèn de la impressió que ens hem emportat de la presentació online. A Viti dissenyem i programem pàgines web tenint en compte el missatge entre línees que volem comunicar a l’usuari.
 
Per una banda la web ha de representar els valors de la marca, d’una manera noble i coherent, però per altra banda ha de connectar amb les necessitats de l’usuari final que hi busca una sol·lució o un consum. I satisfer-les.
 
Cal crear landing pages per atraure als usuaris adequats, crear continguts que funcionin, calls to action, botons o eines per passar a l’acció, per fer reaccionar a l’usuari, que ens deixi el seu correu per després poder-nos comunicar amb ell via newsletter, fer un disseny que faciliti la cerca…. 
Fem que la web sigui útil i corporativa. Traient-ne el màxim partit, adaptant el disseny responsive per a cada dispositiu, redactant textos que ajudin al posicionament i als cercadors, instal·lant motors de reserva, passarel·les de pagament, blogs… i vinculant la web a les xarxes socials.
Aquí podeu trobar tota la informació sobre disseny web Girona

Disseny editorial

El disseny editorial de llibres i revistes contempla la selecció de tipografies i retícules, la definició de jerarquies d’informació, …. en definitiva, tot el codi visual per garantir una lectura clara i ordenada, creant un criteri i un mètode.

 
A Viti dissenyem i maquetem revistes, llibres i catàlegs, realitzem infografies i gràfics interpretatius per explicar visualment processos, facilitant la comprensió ràpida.
 
Realitzem maquetació per l’entorn científic, industrial, institucional i comercial. Adaptant l’estil a cada situació.

Orígens. Imatge corporativa.

OCC. Imatge corporativa i web.

Dissenyem i desenvolupem la web de Chauffrs

Chauffrs. Imatge corporativa i web.

Disseny Logotip cop sec Girona

Masvell House. Imatge corporativa i web.

Zenna. Imatge corporativa i web.

disseny logo bici

Niche. Imatge corporativa, web i vídeo.

El detallista. Packaging.

el teu turisme

El teu turisme. Imatge corporativa.

Veure tots els projectes

ESPECIALISTES EN DISSENY GRÀFIC A GIRONA

En la creació dels materials redactem copys, marquem una línea gràfica, definim un estil de fotografia, creem el concepte… dissenyem el catàleg, fulletó, packaging i etiquetes… Tot el que l’empresa necessita, des d’allò més corporatiu com la papereria, senyalització i rotulació d’oficines i vehicles, fins allò més promocional com stands i rollups per a fires i esdeveniments corporatius.

 

Dissenyem també per a retail i restauració: rètols, targetes, cartes, posters,… Elements per a difondre la marca i explicar què ens fa únics.

Si ho desitjeu podeu trobar tota la informació sobre disseny web a Girona.