Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Disseny gràfic a Girona

Disseny grafic Girona

Un cop definida l’estratègia dissenyem materials de comunicació. Ajudem a explicar la marca a través del disseny gràfic: creem catàlegs, senyalització, textos…

Com a estudi de disseny experts en disseny grafic Girona. Direcció d’art coherent amb el posicionament de la marca i el caràcter que volem que respiri. Creem i dissenyem tots els elements de comunicació per aconseguir l’estil desitjat. Participem del procés des de l’inici, acompanyem a la marca en el seu creixement, tot comunica, i tenim moltíssimes oportunitats on explicar qui som. A l’oficina, a la senyalització, a la web, a l’stand… creem l’estètica i contingut de cada element, gestionant tota la producció: fulletons corporatius, expositors de producte, posters, displays…

Disseny de packaging i etiquetes

En un bon disseny de packaging és on el producte pot explicar-se per sí mateix. El packaging et posiciona en un segment de mercat, determina a quina categoria pertanys, comunica uns valors al consumidor i és crucial en la decisió de compra. El 60% de les decisions de compra es decideixen al punt de venda, on parlem d’amor a primera vista per escollir un o un altre producte en una curta franja de temps: 6 segons.
 
Una bona presentació, per tant, determinarà ser el producte escollit, i reconèixer la marca que ens va satisfer ajudarà també a la fidelització i la repetició de la compra. 
 
Des de la nostra agència de Girona creem imatge per a diversos mercats: sector gastronòmic, disseny d’etiquetes i envasos per alimentació, cerveses, vins, caves, aigües, dietètica, nutrició, bellesa, cosmètica… 
 
El disseny de packaging i d’etiqueta determinarà si ens posicionem per preu, per qualitat, per valors com la proximitat, o l’origen… és important decidir quin és el nostre lloc per no causar confusió en el consumidor i tenir una ubicació clara en el mercat, allò que volem ser.
 
En el sector de gastronomia gourmet, per exemple, una bona imatge permet entrar en el mercat d’establiments selectes, i facilita molt el camí per tenir un lloc en el seu punt de venda. S’espera que el producte tingui una imatge cuidada i elegant. Aporta valor afegit, garantia i posicionament.
 
A Viti dissenyem l’envàs i escollim papers, materials, proveïdors, per seguir tot el procés de producció fins al producte acabat, per garantir una presentació òptima.

Disseny de catàlegs i fulletons

Tota empresa necessita una presentació corporativa, comunicar un llançament d’un producte nou al mercat, crear un catàleg de producte, digital o imprès, destacar una nova col·lecció que es vol que tingui una imatge pròpia però vinculada a la marca mare….
 
Per a cada un d’aquests moments dissenyem un fulletó o catàleg, díptic, tríptic, fem la redacció de textos, la maquetació, les il·lustracions que expliquin un procés, escollim les imatges més adequades o organitzem la sessió fotogràfica específica pel moment. 
 
A Viti, des de la nostra agència ubicada a Girona, participem del procés creatiu des de l’inici, organitzant les categories del catàleg, les col·leccions, maquetant, creant gràfiques, i controlant el procés d’impresió, decidint els materials, enquadernació i els acabats.
 
Disposar de material corporatiu propi que comuniqui els valors de l’empresa i ens posicioni al mercat desitjat és vital en un entorn competitiu, on una persona ha de prendre una decisió i el nostre catàleg ens està representant, és per això que ha de transmetre tot allò que som per garantir que donem la màxima confiança i posicionar-nos així com experts.

Disseny de pàgines web

Quan ens parlen d’una empresa, i ens interessa, instintivament obrim la seva web. Els primers segons són suficients per fer-nos una imatge, fem un judici, ens inspira confiança, frescor, naturalitat, serietat, o altres valors. La imatge que donem a través de la web és determinant per assegurar que el client segueixi navegant, i ens consideri una opció per consumir el nostre producte o servei.

 
Una bona presència a internet és més important que mai perquè no estem veient cap persona, cap oficina, i tot depèn de la impressió que ens hem emportat de la presentació online. A Viti dissenyem i programem pàgines web tenint en compte el missatge entre línees que volem comunicar a l’usuari.
 
Per una banda la web ha de representar els valors de la marca, d’una manera noble i coherent, però per altra banda ha de connectar amb les necessitats de l’usuari final que hi busca una sol·lució o un consum. I satisfer-les.
 
Cal crear landing pages per atraure als usuaris adequats, crear continguts que funcionin, calls to action, botons o eines per passar a l’acció, per fer reaccionar a l’usuari, que ens deixi el seu correu per després poder-nos comunicar amb ell via newsletter, fer un disseny que faciliti la cerca…. 
Fem que la web sigui útil i corporativa. Traient-ne el màxim partit, adaptant el disseny responsive per a cada dispositiu, redactant textos que ajudin al posicionament i als cercadors, instal·lant motors de reserva, passarel·les de pagament, blogs… i vinculant la web a les xarxes socials.
Aquí podeu trobar tota la informació sobre disseny web Girona

Disseny editorial

El disseny editorial de llibres i revistes contempla la selecció de tipografies i retícules, la definició de jerarquies d’informació, …. en definitiva, tot el codi visual per garantir una lectura clara i ordenada, creant un criteri i un mètode.

 
A Viti dissenyem i maquetem revistes, llibres i catàlegs, realitzem infografies i gràfics interpretatius per explicar visualment processos, facilitant la comprensió ràpida.
 
Realitzem maquetació per l’entorn científic, industrial, institucional i comercial. Adaptant l’estil a cada situació.
Disseny Logotip cop sec Girona

Masvell House. Imatge corporativa i web.

Zenna. Imatge corporativa i web.

disseny logo bici

Niche. Imatge corporativa, web i vídeo.

el teu turisme

El teu turisme. Imatge corporativa.

El detallista. Packaging.

Maresme. Campanya publicitat 2022.

Aliments Onyar. Packaging quefir.

disseny hotel rural

Son Fogueró. Imatge corporativa.

Veure tots els projectes

ESPECIALISTES EN DISSENY GRÀFIC A GIRONA

En la creació dels materials redactem copys, marquem una línea gràfica, definim un estil de fotografia, creem el concepte… dissenyem el catàleg, fulletó, packaging i etiquetes… Tot el que l’empresa necessita, des d’allò més corporatiu com la papereria, senyalització i rotulació d’oficines i vehicles, fins allò més promocional com stands i rollups per a fires i esdeveniments corporatius.

 

Dissenyem també per a retail i restauració: rètols, targetes, cartes, posters,… Elements per a difondre la marca i explicar què ens fa únics.

Si ho desitjeu podeu trobar tota la informació sobre disseny web a Girona.