Idioma

El blog de Viti

Serveis

Actitud i estratègia, la fórmula Viti per crear projectes. Assessorament i creació de material gràfic i de màrqueting, on line i off line.

Fer que les marques es comuniquin i s’expandeixin, és llavors quan una marca es fa més poderosa i millora el seu reconeixement social i empresarial. És per això que som aquí.

Viti treballa colze a colze amb el departament de màrqueting i comunicació de cada empresa per decidir els passos a seguir estratègicament. A partir del coneixement de cada situació s’analitza i es dissenyen els projectes amb l’objectiu de crear valor, a més a més de comunicar. Aquell valor que es transmet entre línees que convenç quan hem de prendre una decisió. 

Agència de publicitat
i comunicació

Definim un concepte, una idea, la desenvolupem i creem campanyes de publicitat, anuncis per premsa, espots de TV, ràdio, opis…

Publicitat

Branding
i estratègia

Disseny i estratègia de marca: creem la imatge d’una empresa, producte o servei marcant una línea visual homogènia i coherent amb els seus valors.

Branding

Disseny gràfic
i direcció d’art

Disseny i direcció de tots els elements de comunicació de l’empresa: catàlegs, fulletons, packaging, papereria, senyalització corporativa…

Disseny gràfic

Disseny web

i programació

A partir de les necessitats de cada client, dissenyem i programem la pàgina web que doni millor visibilitat i posicionament als productes i serveis que s’ofereixen.

Disseny web

Packaging i

disseny editorial

Disseny de packaging: etiquetes i creació d’imatge de producte. I paral·lelament, edició de fulletons, revistes i publicacions que acompanyen al producte.

Packaging i editorial

Marketing digital
i continguts

Estratègia i creació de campanyes de marketing digital. Creació de continguts, redacció de textos per a blogs i xarxes socials, newsletters, promocions online, etc.

Marketing digital