Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Packaging i disseny editorial

Packaging i disseny editorial

Comprem perquè el packaging ens sedueix. Què diu la imatge del teu producte?

pin up

El packaging, el disseny de l’etiqueta, el to dels textos, les fotografies i els materials escollits comuniquen unes sensacions al consumidor. El nostre objectiu és fer que el teu producte arribi al mercat que desitges: creem el disseny de tota la gamma en coherència amb els valors de la marca. I un pack no es presenta sol! Dissenyem a la vegada materials de comunicació: el disseny editorial contempla la creació i maquetació de catàleg corporatiu, la revista de presentació de gamma… Com el disseny es relaciona amb el contingut i li dona forma, ja sigui amb publicacions periòdiques o específiques.

Aliments Onyar. Packaging quefir.

disseny de perfum uud

Uud. Sessió fotos i packaging.

botiga mimus girona

Mimus Family. Disseny.

disseny memoria fundacio ramon noguera

Grup Fundació Ramon Noguera. Memòria.

Noray. Logo i packaging.

disseny cataleg

Graupera. Catàleg de producte i sessió de fotos.

Mapa Barcelona

Diputació de Barcelona. Mapa de càmpings.

Indcar. Redisseny materials i sessions fotogràfiques.

Veure tots els projectes

Dissenyem el packaging d’un producte: des de crear una única etiqueta fins al disseny de tota la gamma de producte, on cal pensar com es desenvolupa tota l’arquitectura visual, com es diferencien les diverses gammes o categories, etc. Proposem solucions gràfiques escollint si és convenient crear il·lustracions o cal organitzar una sessió fotogràfica amb atrezzo, escollint localització i creant l’estilisme.

 

Dissenyem tot el desenvolupament de l’embalatge: concepte, creativitat i maquetació de textos i iconos seguint la normativa legal d’etiquetatge.