Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Packaging i disseny editorial

Packaging i disseny editorial

Comprem perquè el packaging ens sedueix. Què diu la imatge del teu producte?

El packaging, el disseny de l’etiqueta, el to dels textos, les fotografies i els materials escollits comuniquen unes sensacions al consumidor. El nostre objectiu és fer que el teu producte arribi al mercat que desitges: creem el disseny de tota la gamma en coherència amb els valors de la marca. I un pack no es presenta sol! Dissenyem a la vegada materials de comunicació: el disseny editorial contempla la creació i maquetació de catàleg corporatiu, la revista de presentació de gamma… Com el disseny es relaciona amb el contingut i li dona forma, ja sigui amb publicacions periòdiques o específiques.

Noray. Logo i packaging.

disseny cataleg

Graupera. Catàleg de producte i sessió de fotos.

Mapa Barcelona

Diputació de Barcelona. Mapa de càmpings.

Indcar. Redisseny materials i sessions fotogràfiques.

pack onyar

Aliments Onyar. Packaging.

llibre eurofirms

Eurofirms. Llibre amb infografies.

Les Gourmanderies de Can Prats. Packaging.

El detallista. Disseny.

Veure tots els projectes

Dissenyem el packaging d’un producte: des de crear una única etiqueta fins al disseny de tota la gamma de producte, on cal pensar com es desenvolupa tota l’arquitectura visual, com es diferencien les diverses gammes o categories, etc. Proposem solucions gràfiques escollint si és convenient crear il·lustracions o cal organitzar una sessió fotogràfica amb atrezzo, escollint localització i creant l’estilisme.

 

Dissenyem tot el desenvolupament de l’embalatge: concepte, creativitat i maquetació de textos i iconos seguint la normativa legal d’etiquetatge.