Serveis  >  Packaging i disseny editorial

Packaging i disseny editorial

Comprem perquè el packaging ens sedueix. Què diu la imatge del teu producte?

El packaging, el disseny de l’etiqueta, el to dels textos, les fotografies i els materials escollits comuniquen unes sensacions al consumidor. El nostre objectiu és fer que el teu producte arribi al mercat que desitges: creem el disseny de tota la gamma en coherència amb els valors de la marca. I un pack no es presenta sol! Dissenyem a la vegada materials de comunicació: el disseny editorial contempla la creació i maquetació de catàleg corporatiu, la revista de presentació de gamma… Com el disseny es relaciona amb el contingut i li dona forma, ja sigui amb publicacions periòdiques o específiques.

Tegust. Packaging

Milfulls. Revista dels mercats municipals.

Lanjarón. Packaging

Pordamsa. 40 anys

Catàleg de serveis Dipsalut

Ice Peach. Packaging

Graupera. Catàleg de producte.

Graupera foto germilife general

Germilife by Graupera

Veure tots els projectes

Dissenyem el packaging d’un producte: des de crear una única etiqueta fins al disseny de tota la gamma de producte, on cal pensar com es desenvolupa tota l’arquitectura visual, com es diferencien les diverses gammes o categories, etc. Proposem solucions gràfiques escollint si és convenient crear il·lustracions o cal organitzar una sessió fotogràfica amb atrezzo, escollint localització i creant l’estilisme.

 

Dissenyem tot el desenvolupament de l’embalatge: concepte, creativitat i maquetació de textos i iconos seguint la normativa legal d’etiquetatge.