Idioma

El blog de Viti

Isolda Vila. Web corporativa.

Podem gaudir d’una nutrició equilibrada i que a la vegada sigui un plaer? Sí, amb la Isolda Vila és possible, perquè no volem renunciar a res, sabem la importància que té el menjar en la nostra cultura.

 

Per això hem dissenyat i programat aquesta web de marca personal tenint en compte aquests conceptes. La Isolda Vila és nutricionista amb visió científica integral de la nutrició, la seva passió és ajudar a les persones a millorar la qualitat de vida. Tot això, posant focus a que segueixi essent plaent i molt agradable.

 

El repte, a l’hora de dissenyar la seva web, és com transmetre aquest valor afegit que ella ofereix. Té tot un llarg currículum i bagatge que la fa anar més enllà.

 

El repte número dos és que la web està enfocada tan a particulars com també per a serveis per empreses. Col·labora amb moltes marques per a millorar els productes alimentaris. Considera que aquesta també és una altra via important per a poder provocar el canvi a les persones, a través de la indústria. Educar als particulars per una banda i millorar els productes alimentaris per l’altra. Una manera de col·laborar a posar més consciència en l’alimentació i la salut.

 

Hem creat una web amb una estructura senzilla però molt clara, neta, lluminosa i agradable. Perquè cada tipus de públic trobi fàcilment el que ve a buscar. I un cop a dins puguin tenir tota la informació que necessiten per a conèixer millor el projecte i la forma de treballar.

 

En la direcció artística de la sessió de fotos fetes a prop de Girona hem buscat també aquest estil d’imatge que inspira confiança, tranquilitat i professionalitat, amb una llum mediterrània i càlida, una mostra d’una manera de fer i sentir.