Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Marketing digital i continguts

Marketing digital i continguts

Disseny i definició dels objectius i de l’estratègia digital per a la marca

pin up

A Viti ens encarreguem de la creació de continguts, redacció de textos i disseny d’imatge gràfica per a web, blog, newsletter, promocions digitals, banners… Contingut necessari en campanyes de publicitat, comunicació o promoció de productes o serveis. Disseny i enviament de newsletters a través de plataformes, creació contingut gràfic i animacions per a promocions. Revisió i millora dels perfils socials per aconseguir i mantenir una bona presència digital.

la canopia estudi de paisatgisme

La Canòpia. Fotos i video.

Maresme. Campanya publicitat 2022.

campanya publicitaria turisme

Maresme. Campanya publicitat 2021.

Tegust. Web.

Mimcook foto paellero frontal

Mimcook. Video.

Patronat de turisme. Espot benestar i salut.

Croppit. Web.

Veure tots els projectes

Totes les empreses i institucions necessiten comunicar-se, si abans de començar s’estableix una estratègia de màrketing que sigui el pal de paller per complir amb els objectius establerts, és segur que els materials dissenyats, la web, les xarxes, etc… es construiran sobre uns fonaments sòlids.

 

El mètode de Viti es fonamenta en donar respostes a unes preguntes, arribar a conclusions i treballar junts l’equip de Viti i l’empresa client. Escolta activa, proposta, validació i acció, sota un ordre que ajudi a que la marca es faci més forta.

 

Sovint les empreses fan bé la seva feina però no ho comuniquen prou. Internament es tenen clars uns processos, però des de fora no es perceben igual. A Viti fem de pont per ajudar a les empreses a que s’expliquin, per apropar-se al seu públic i crear connexions de confiança i continuitat.

 

Dissenyem i gestionem l’enviament de newsletters, promocions, presentacions corporatives i de producte, llançaments de novetats per connectar empresa i client donant una imatge forta que inspiri confiança i experiència.