Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Agència de publicitat i comunicació

Agència de publicitat Girona

Com vol ser vista la teva marca?   Com interessa posicionar-se?  Quin feeling volem que doni?

Des d’allò més efímer a allò més tangible. Com a agència de publicitat, ens encarreguem del disseny i producció de tot el material de promoció d’una marca o producte. Una idea inspiradora, un concepte, l’anàlisi i l’estratègia necessària per a la creació de campanyes de publicitat, anuncis en premsa impresa i digital, creació i enviament de newsletters, banners, anuncis de TV, ràdio, banderoles, opis,… Qualsevol imatge que trobem al nostre dia a dia i que ens explica una història suggerent.

 

Gestionem el procés integralment, de la idea inicial fins a la producció. Fem la supervisió, desenvolupament, control i seguiment de tots els passos: creativitat, redacció de copys, creació de storytelling i direcció artística de fotos i vídeos.

la canopia estudi de paisatgisme

La Canòpia. Fotos i video.

Maresme. Campanya publicitat 2022.

disseny de perfum uud

Uud. Sessió fotos i packaging.

campanya publicitaria turisme

Maresme. Campanya publicitat 2021.

Patronat de turisme Girona. Campanya publicitària.

disseny aliments onyar

Aliments Onyar. Catàleg.

Disseny gràfic portada catàleg

Bioregena. Protecció solar.

Mimcook foto paellero frontal

Mimcook. Video.

Veure tots els projectes

AGÈNCIA DE PUBLICITAT A GIRONA

Veus un anunci i saps que és d’aquella marca, i l’encertes! quan hi ha una bona estratègia gràfica, coherent i ordenada, que fa que les imatges ja tinguin una estètica i un aire que els hi dóna identitat i reconeixement… anar creant un històric i una presència que ens ajuda a recordar la marca, a que sigui familiar i entri a la nostra vida, convivint amb ella.

 

I això s’extén a totes les àrees de la comunicació: la gràfica, la creació de textos, la definició del to amb el que parlem al nostre usuari, en definitiva, branding i la creació de caràcter de la marca i la coordinació de totes les accions perquè l’usuari rebi un missatge coherent i convincent.

agencia publicitat