Idioma

El blog de Viti

 
Serveis  >  Agència de publicitat i comunicació

Agència de publicitat Girona

Com vol ser vista la teva marca?   Com interessa posicionar-se?  Quin feeling volem que doni?

Des d’allò més efímer a allò més tangible. Com a agència de publicitat, ens encarreguem del disseny i producció de tot el material de promoció d’una marca o producte. Una idea inspiradora, un concepte, l’anàlisi i l’estratègia necessària per a la creació de campanyes de publicitat, anuncis en premsa impresa i digital, creació i enviament de newsletters, banners, anuncis de TV, ràdio, banderoles, opis,… Qualsevol imatge que trobem al nostre dia a dia i que ens explica una història suggerent.

 

Gestionem el procés integralment, de la idea inicial fins a la producció. Fem la supervisió, desenvolupament, control i seguiment de tots els passos: creativitat, redacció de copys, creació de storytelling i direcció artística de fotos i vídeos.

Patronat de turisme Girona. Campanya publicitària.

disseny aliments onyar

Aliments Onyar. Catàleg.

Disseny gràfic portada catàleg

Bioregena. Protecció solar.

Mimcook foto paellero frontal

Mimcook. Video.

Patronat de turisme. Espot benestar i salut.

Fira de Fornells. Locomoció i artesania.

Audioson. Extraplan i Pla Activa’t.

Veure tots els projectes

AGÈNCIA DE PUBLICITAT A GIRONA

Veus un anunci i saps que és d’aquella marca, i l’encertes! quan hi ha una bona estratègia gràfica, coherent i ordenada, que fa que les imatges ja tinguin una estètica i un aire que els hi dóna identitat i reconeixement… anar creant un històric i una presència que ens ajuda a recordar la marca, a que sigui familiar i entri a la nostra vida, convivint amb ella.

 

I això s’extén a totes les àrees de la comunicació: la gràfica, la creació de textos, la definició del to amb el que parlem al nostre usuari, en definitiva, branding i la creació de caràcter de la marca i la coordinació de totes les accions perquè l’usuari rebi un missatge coherent i convincent.

agencia publicitat