Idioma

El blog de Viti

disseny de marques singulars a Girona

Un sí rotund a les marques singulars

Perquè el món necessita espais singulars, restaurants singulars, persones singulars, històries singulars, dissenys singulars, experiències singulars… precisament, entre tanta globalització i tanta homogeneització, calen missatges propis, frescos i autèntics.

 

Volem que ens sorprenguin, volem que ens facin sentir un WOW, volem que ens expliquin coses noves… Per això des de VITI som molt fans de descobrir talent, de descobrir marques singulars del territori que fan un producte ben fet, que treballen amb il·lusió per innovar, per recuperar, per fer-se un lloc al mercat i per explicar tot el que tenen per ensenyar-nos.

Des d’aquí celebrem tots aquests projectes i totes aquestes persones que tenen visió, que creuen en la seva idea, i que la tiren endavant sigui quina sigui l’època que vivim. Fent-nos tastar i assaborir tants bons moments.

Quan viatgem per ciutats de l’entorn i europees busquem precisament aquests barris i carrers alternatius i genuïns, amb personalitat pròpia, fugint dels nuclis comercials i desitjant trobar aquests racons més d’autor, on cada botiga i cada bar et sorprèn, pel que t’ofereix, per la màgia del que exposa, pel seu disseny i per com t’inspira. Són entorns amb una atmòsfera creativa que s’empapa.

Haver anat fins a aquella ciutat té sentit pel que descobreixes en aquests moments: firmes autèntiques, estudis creatius, marques genuïnes que només trobes allà, o que gràcies a ser allà, descobreixes, i des de casa, després, els hi podràs seguir la pista. Tots aquests projectes creen la identitat de la ciutat o del barri.

Emportar-te un objecte o una experiència d’aquestes marques és emportar-te a casa creativitat, talent i bon gust. Estaràs fent un homenatge a la passió i visió de cada creatiu que ha pensat el projecte, un autoregal i un recolzament perquè aquella firma segueixi creant i innovant.