Idioma

El blog de Viti

Fils. Sessió de fotos.

Fils és una marca de roba de llit que dissenyen a Barcelona, produeixen a Portugal i s’inspiren a l’Empordà. Tenen passió per cuidar els petits detalls i la marca va creixent a foc lent i amb coherència, com a ells els hi agrada.

 

És la segona vegada que organitzem una sessió de fotos per ells. La llum, les formes, les textures… el nostre referent és el mediterrani i els sentits. Transmetre el tacte d’uns llençols acabats de posar, el primer cop que poses els peus a l’aigua freda a principis d’estiu, l’escalfor del sol a la cara mentre esmorzes amb calma, l’escalfor d’una manta a l’hivern… Olors, colors, tacte…

 

Calma.

 

L’slow living forma part de la seva filosofia de vida, i ens encanta endinsar-nos-hi (encara que sigui per un dia), i poder crear el material que utilitzaran per comunicar a xarxes socials, catàlegs i webs. Que important que és tenir imatges que respirin els mateixos valors que la marca! Això només s’aconsegueix amb una direcció d’art molt cuidada i tenint cura de tots els detalls.

Client

FILS