Idioma

El blog de Viti

Crudivegània. Web

Disseny i programació web d’una escola d’alimentació viva i conscient a Girona. Crudivegània és un projecte liderat per Eva Roca, eco xef de referència. La web és una plataforma de presentació de l’escola i els seus valors, amb una estètica lluminosa, clara i neta donant ènfasi a la seva filosofia vital, mostrant tots els tallers i formacions que s’hi poden cursar, formació, coaching, etc.

 

Es presenta un estil de vida conscient donant protagonisme a la cuina plant based crudivegana. El fet de disposar de contingut d’interès creat per l’Eva Roca, amb llarga experiència en alimentació natural, posiciona la marca com a líder de referència al sector.

 

Valors com ecològic, cruelty free, km0, local, raw vegan… es van comunicant amb el disseny de segells i en el propi contingut de la web corporativa. La web disposa d’espai de divulgació amb articles d’interès en alimentació slow, receptes, directori Living-eco-friendly de productors locals i mercats de proximitat.

 

Disposa també de botiga online amb productes zerowaste, equipament de cuina, alimentació, cosmètica… Un plaer pels amants de l’slow living!