Idioma

El blog de Viti

Uud. Sessió fotos i packaging.

Ens encanta donar vida a marques amb identitat, que ens permetin teletransportar-nos a orígens exòtics i traspassar fronteres. Marques capaces de definir una cultura, un territori i les seves tradicions.

 

UUD és un projecte amb molta personalitat, un conjunt d’essències que defineixen l’olor d’una cultura, un perfum que ens porta a les terres àrabs i al seu univers sensorial. Per a transmetre-ho, hem dissenyat les etiquetes i el packaging que embolcallen tota la gamma olfactiva d’essències (que no són poques!). Hem escollit una paleta de colors, materials i textures que inspiren i plasmen totes aquestes essències que la caracteritzen.

 

Volíem un disseny senzill i delicat, que encaixi aquí, però alhora que transmeti l’origen i la cultura dels països àrabs. Tot un repte molt interessant! 🙂

 

Alhora, hem creat les imatges que ajudaran a la marca a transmetre tot el seu món creatiu. Perquè és molt important poder plasmar també totes aquestes sensacions en imatges. Les podeu veure al seu compte d’Instagram!

 

Buscàvem que el disseny transmetés la cura, el detall i la professionalitat que envolta a aquest projecte tan espectacular.