Idioma

El blog de Viti

Tegust. Web.

Tegust és una marca de l’Empordà que crea tes i infusions ecològiques, saludables i de proximitat.  Perquè el missatge arribi i la comunicació transmeti els valors clau, ens encarreguem de cuidar tots els suports de difusió de la marca. Hem dissenyat i programat la web amb botiga online, amb prestashop. Perquè la marca estigui ben posicionada es cuida la comunitat a les xarxes socials i es redacten articles pel blog. Des de VITI creem continguts i organitzem les sessions fotogràfiques.

 

Fem accions de marketing digital, com la recollida de dades, creació i conceptualització de campanyes, enviament de newsletters… i dinamització de la marca a diversos nivells. Unes de les accions més destacades ha sigut la col·laboració amb la nutricionista i influencer Carla Zaplana, dissenyant tots els elements necessaris per connectar amb les persones afins amb els seus valors i Tegust.

 

És molt important que la imatge sigui atractiva i tingui una coherència a tots els canals perquè la persona identifiqui el producte i la marca. Per això, són molt importants les sessions de fotos i tenir contingut propi. A VITI, ens encarreguem de les fotos de producte per la botiga online, les mini-sessions pel contingut de xarxes socials i les sessions per contingut gràfic i web. Juntament amb les nostres directores artístiques, podràs participar d’aquest procés tan interessant!

 

Foto de portada: Harold Abellan

 

Client

Tegust