Idioma

El blog de Viti

Sullà Studio. Web corporativa.

Quan creem una marca i una web és important connectar amb les persones que porten el projecte, així podem entendre millor la filosofia i la trajectòria que hi ha al darrera de la idea. En aquest cas, des del primer moment vam sintonitzar amb la sensibilitat i mirada artística de la Clara Sullà, una artista tèxtil amb un vagatge molt sòlid en el món de l’art i la creativitat tèxtil.

 

A partir d’aquí hem creat la web amb l’objectiu que representi la seva sensibilitat, ensenyant la capacitat creativa de l’estudi, amb imatges de la seva obra aplicada per exemple en un restaurant de l’Empordà: una mostra de com solucionar problemes d’acústica amb una elegància i personalitat única.

 

Hem redactat continguts inspiradors, potenciant una personalitat de marca amb caràcter propi. Paralel·lament creem el restyling de la imatge corporativa dissenyant un segell complementari per poder jugar amb diversos elements gràfics.

 

Blau marí i mostassa és la gamma cromàtica escollida per representar tota l’essència de l’artista amb estudi a La Bisbal d’Empordà: tota la força del mar i de la terra.