Idioma

El blog de Viti

Son Fogueró. Imatge corporativa.

Què passa quan ens demanen un disseny de branding i web per un hotel boutique a Mallorca? Que ens traslladem a les illes a l’instant! 🙂

 

Hem dissenyat la marca global i hem desenvolupat una web amb gestor de reserves online per un espai únic en plena natura. Un disseny bucòlic per transmetre pau i relax, l’essència d’aquest indret tant especial a l’illa de sa calma.

 

La marca es defineix a partir de dues tipografies diferents per generar contrast en la composició. Una signatura manual amb un toc de cursiva per transmetre elegància i afecte, i un text descriptiu escrit en pal sec amb un traç fi i subtil. Colors terrosos i beiges per apropar els conceptes de natura, consciència i pau a la marca. Senzill i honest.

 

La web ha estat dissenyada amb les mateixes premisses, seguint un estil minimalista i rústic en tot el seu desenvolupament, i a nivell d’imatge seguim amb la identitat creada. Pel que fa a l’arquitectura, destaquem la central de reserves que connecta directament amb un gestor que facilita l’experiència de l’usuari al màxim.

 

Comuniquem el que sentiràs quan siguis a l’hotel, en plena natura: benestar, silenci, gaudir de l’entorn, de connectar amb la tranquil·litat, i molts més conceptes que a VITI ens encanten… perquè si es tracta de llocs idíl·lics com Son Fogueró, nosaltres no hi faltem!

 

 

Un projecte fet amb la col·laboració de Co.laboratori.