Idioma

El blog de Viti

Patronat de turisme Girona. Campanya publicitària.

Quan pensem en vacances, pensem en desconnectar de les obligacions, de la feina, de l’escola, de la rutina… És el moment d’oblidar-te de tot, relaxar-te i estar amb els teus gaudint del sol i la calor, visitant llocs o simplement jugant i descansant. La desconnexió de les coses del dia a dia, permet retrobar-nos amb nosaltres mateixos, amb la parella i amb els fills, és a dir, amb la família.

 

Per tant, en comptes de desconnectar, connectem. Les vacances són per connectar amb el que realment importa: la família. La Costa Brava i el Pirineu ens ofereixen tot d’escenaris i activitats per a tota la família i per a tots els gustos, tots podem trobar el nostre racó per estar amb els que estimem i reforçar el vincle que hi ha entre nosaltres. Al tatxar el “des” fem que a primer cop d’ull sigui evident que parlem de desconnexió, però li donem més importància a la part de connexió, com una segona visió de la frase amb un sentiment més profund que ens lliga directament amb el moment i la família.

 

En les fotografies mostrem diferents escenes familiars, totes molt properes i naturals, sense grans artificis i passant-s’ho bé.

 

· Per la Costa Brava utilitzem el joc com a fil conductor: riure, saltar i córrer per la sorra; la diversió en estat pur.

 

· Per les imatges d’interior més vinculades al Pirineu de Girona, veiem una família gaudint de l’espai i del dia, alhora que aprenem i fem activitats lligades amb la natura.

 

· Per últim, una família visitant Girona com a activitat cultural, ja que la ciutat ofereix tot d’història, edificis i museus per visitar.

 

La sessió s’ha dut a terme en terres gironines amb la direcció d’art de VITI i la fotografia de Javi Cabrera.

Ara més que mai valorem el turisme de proximitat i responsable.

 

#InCostaBrava #inpyrenees