Idioma

El blog de Viti

Optocat. Web corporativa.

Plantejament

 

El sector mèdic és un àmbit complicat on sovint sorgeixen moltes barreres que dificulten l’experiència de l’usuari. Per aquesta raó, a Optocat treballen la seva vessant càlida, propera i humana, per crear un ambient de confort i benestar on tothom es senti còmode i a gust. Pares que busquen professionalitat i rigor per als seus fills, i infants que es sentin còmodes i lliures en un entorn segur.

 

 

Repte

 

Traduir la professionalitat i personalitat càlida del seu entorn físic, també en el seu entorn online, redefinint l’experiència d’usuari en l’univers web.

 

 

Solució

 

Una marca que valora el significat d’una experiència d’usuari de qualitat, tant a nivell tangible com a nivell digital, es mereix un procés de treball amb molta dedicació.

 

Per aconseguir-ho, creem una gamma cromàtica de colors terrosos, i un conjunt d’imatges càlides per donar lloc a una composició homogènia.

 

També desenvolupem l’arquitectura del contingut del web a través de la creació de wireframes i prototips, per tal d’optimitzar l’experiència d’usuari i arribar a proporcionar la millor solució.

 

Com a resultat obtenim una web que evoca als usuaris confiança a través de la seva navegació. Donant a conèixer tot l’equip, els serveis i el calaix de recursos que ofereix Optocat, el teu Centre d’Optometria de Catalunya.

Client

Optocat