Idioma

El blog de Viti

Oh la la! Imatge corporativa.

Oh la la! Això és el que ens surt dir quan veiem la nova concept store de Camprodon i tots els seus objectes de disseny, decoració i roba amb un estil de vida súper súper inspirador.

 

Hem dissenyat la imatge corporativa d’aquesta botiga plena de creativitat i bon gust amb molt i molt d’amor. Un projecte d’una emprenedora local, un somni fet realitat.

 

Hem desenvolupat la imatge de marca a partir d’un joc de patterns propis amb formes orgàniques que parteixen del mateix logotip.

 

La paleta cromàtica es basa en un joc entre blau marí i mostassa, dos colors que creen una combinació elegant i amb caràcter. Tot això combinat amb una textura vichy tendència i un to corall, dona vida i força a aquesta marca molt top!

 

I per últim, una tipografia de pal sec, contundent i atemporal, per donar identitat al naming, i unes formes naturals que ens recorden a les pedres locals, donant joc i creant textures.

 

Ens agrada crear marques dinàmiques, formes que ens permetin jugar i crear postals, diversos elements gràfics, donar moviment i vitalitat a la firma.

 

 

Client

Oh la la!