Idioma

El blog de Viti

Masvell House. Imatge corporativa.

 

 

Una de les coses més inspiradores és escoltar la història que hi ha darrere de cada marca, i a partir d’aquí, crear i proposar una identitat.

 

Descobrim la història de la Marisa, que ens va captivar des del primer moment. Creem el disseny de la identitat visual per a Masvell House. Una marca dedicada al sector boutique real estate, una immobiliària per amants de les cases i masos vells de Girona, la Garrotxa i l’Empordà, posant en contacte masies amb encant amb persones que volen formar part de la seva història.

 

Dissenyem la imatge corporativa, amb caràcter i delicadesa, donant lloc a una firma plena de valors reals, que treballen en harmonia amb el patrimoni històric, l’entorn rural i la gent local. Creem la identitat, un segell, i els diversos elements de papereria corporativa, escollint un paper amb textura natural i color amb tons pedra imprès en negre.

 

Finques històriques, detalls autèntics i paisatges rurals que mereixen ser estimats i viscuts, un dels mantres que envolten la marca i que a VITI compartim com si fos nostre. A través de les imatges, una fotografia íntima i delicada, es transmet la sensibilitat i la filosofia slow de la marca.

Client

Masvell House