Idioma

El blog de Viti

Lletera Campllong. Imatge corporativa.

La cooperativa Lletera Campllong ha creat una marca pròpia per comercialitzar llet de productors locals que s’uneixen per elaborar i envasar llet de qualitat i de proximitat, arreu del territori. A VITI hem creat el disseny de la marca, materials de comunicació, web i packaging.

 

Ens inspirem en les textures de ceràmica de les cuines antigues de les cases de pagès, recuperem aquesta geometria del mosaic de les masies catalanes, anem a l’origen, ja que estem presentant la llet de casa.

 

A partir d’aquí creem un pattern pels packagings. Distingim 3 gammes de color, per la llet sencera, semidesnatada i desnatada, amb els codis habituals, i creem també la gamma sense lactosa.

 

En el disseny de fulletons i el disseny i programació web posem en valor la qualitat, el benestar animal, el respecte per l’origen i la garantia del producte. Destaquem els noms de les famílies ramaderes que hi ha al darrere de cada granja, donem visibilitat a les persones que tiren endavant cada projecte. La cooperativa és una família de famílies. Les fotos i vídeos ens ajuden a fer-les protagonistes.