Idioma

El blog de Viti

Josep Maria Flores. Web corporativa.

Quan en Josep Maria Flores ens va contactar ens va fer molta il·lusió! Ell és un súper coach personal especialitzat en perfils directius i empresarials, i buscava una web que pogués sintetitzar de manera molt clara i directe, tots i cada un dels beneficis dels seus serveis, així com els seus mètodes de treball.

 

Una de les característiques més top d’aquest disseny és la possibilitat de demanar cita prèvia gratuïta, per així poder-lo conèixer i enamorar-te’n (com nosaltres ho hem fet!). Es tracta d’una eina molt i molt funcional de calendari que permet a l’usuari realitzar reserves amb data i hora, i al professional se li queda guardat automàticament al seu calendari, sempre tenint en compte la seva disponibilitat.

 

La web es troba dividida en tres pilars principals: lideratge, metodologia i professionals. A partir d’aquestes premisses es plasma de forma ordenada la informació més rellevant per l’usuari per facilitar-ne la navegació.

 

Tal com diria ell “Dona’t permís per convertir-te en el líder que pots arribar a ser!”. A nosaltres ens motiva molt la seva energia positiva, per això ho hem volgut compartir amb tots vosaltres! 🙂