Idioma

El blog de Viti

Eurofirms. Llibre amb infografies.

Eurofirms és la primera empresa nacional de recursos humans. On valoren molt les persones i les condicions laborals. Be People First!

 

En aquest llibre s’ha treballat la maquetació respectant la línia gràfica d’Eurofirms creant nosaltres els gràfics i les infografies per poder explicar de manera més visual els informes executius de IESE.

 

En aquest cas, la línia gràfica ha sigut a partir d’un mateix estil d’il·lustracions i tipografies que casen amb l’estil de la marca Eurofirms. A més a més, ha sigut molt important la combinació entre els dos colors corporatius de la marca, el salmó i el blau fosc. Jugant amb les diferents opacitats dels colors, hem pogut trobar tonalitats on sembla que hi hagi molt més de dos colors! Quants en veus tu?

 

Podem dir que hi ha moltes maneres d’explicar els números i les dades d’un informe, però una manera molt entenedora és a partir d’il·lustracions i infografies. És un mitjà que ens serveix per explicar clara i visual la sintetització una sèrie de conceptes, dades i fets que reclamen la nostra atenció, i on la informació arriba de forma efectiva.