Idioma

El blog de Viti

L’Encesa. Sessió de fotos, disseny web i papereria.

Hem refrescat la imatge del restaurant L’Encesa del Port de la Selva. L’espai gastronòmic manté el naming, ja que és un lloc molt conegut pels habitants de la zona. Des de VITI hem actualitzat i dinamitzat la marca coincidint amb la nova direcció del restaurant, a càrrec del xef Sergi Bas.

 

El redisseny de la marca es centra en el color blau de les parets típiques de la Costa Brava, el blauet. Les diferents indianes ens recorden les onades i l’esperit mariner. El restaurant fa un homenatge al poble de pescadors i als productors locals, oferint productes de proximitat amb el seu toc genuí de brasa.

 

L’èxit està en els petits detalls. Les sanefes tenen una línia vaporosa que fa referència al guix o al carbonet, aquest toc a mà, natural i sense artificis. L’especialitat de la cuina és la brasa, associem la gràfica al fum i al carbonet de la cuina.

 

Hem creat la sessió de fotos i hem dissenyat la web i les targetes per comunicar tot l’esperit empordanès del restaurant L’Encesa… El to de les fotografies és important, escollim un to càlid, fresc i lluminós per captar la força de l’Alt Empordà, la potència del mar i la natura salvatge.