Idioma

El blog de Viti

El teu turisme. Imatge corporativa.

 

 

Disseny de marca i look and feel per un projecte local i de proximitat que promociona experiències gastronòmiques i turístiques posant en valor els agents de l’entorn.

 

Hem creat la imatge corporativa de El teu turisme, la línea visual i gràfica i la web. Una gamma cromàtica càlida, amb formes orgàniques i naturals per presentar les propostes seleccionades per l’Ariadna Padilla, la fundadora de la marca. Darrera d’aquest projecte hi ha molt de gust i sensibilitat, la mirada especial amb la que ella selecciona curosament cada projecte que formarà part d’aquesta plataforma que ens acosta a descobrir llocs amb encant, llocs que tenim a prop i que són un plaer per tots els sentits.

 

Hem dissenyat i programat una pàgina web corporativa que presenti cada un d’aquests espais i experiències. Treballem amb una gamma cromàtica càlida i neta, que ens aporti una imatge relaxada i agradable. La sensibilitat per l’estètica i pels valors són un dels filtres dels espais seleccionats a Girona i la Costa Brava.