Idioma

El blog de Viti

Edusat. Branding i web.

Per als que volen aprendre a observar la Terra! A VITI hem dissenyat la imatge corporativa i la web d’aquest projecte nascut a la Universitat de Girona: un recurs educatiu per explorar les imatges de satèl·lit.

 

Edusat és un nou projecte desenvolupat per la UdG que vol apropar i donar eines a estudiants, professors, investigadors i professionals perquè puguin observar diferents fenòmens naturals a partir d’imatges per satèl·lit que tots tenim a disposició a la xarxa.  

 

Sota l’eslògan “mantén-te en òrbita” la plataforma web apropa la ciència de la teledetecció a un públic no especialitzat. Les imatges de satèl·lits ens permeten observar els canvis ambientals i territorials a temps gairebé real.

 

Hem dissenyat i programat una pàgina web fresca, amb navegació agradable i una gamma de colors càlids. Permet que estudiants, docents, investigadors i ciutadans en general puguin aprendre a identificar, monitoritzar i analitzar els canvis de la superfície terrestre produïts pel canvi ambiental global.

 

La marca creada per al projecte té estètica dinàmica i actual, per potenciar la idea que és una plataforma accessible i entenedora, de fàcil navegació. La web està dissenyada per ser ser una eina molt visual: un buscador de fenòmens meteorològics, fitxes explicatives, manuals d’ús per aprendre a observar les imatges de satèl·lit, comparadors d’abans i després, etc. Un recurs pràctic per veure la Terra des de fora.