Idioma

El blog de Viti

Chauffrs. Imatge corporativa i web.

 

Plantejament

 

En un entorn accelerat, amb un ritme de treball alt, els moviments urbans poden suposar un motiu més d’estrès. Chauffrs ofereix un servei de transport privat còmode i eficient, aportant tranquil·litat i màxim benestar en cada moment.

 

 

Repte

 

Transmetre confiança a través de l’univers de marca, fent que el transport privat sigui una alternativa de mobilitat pràctica. Posem en valor de Chauffrs, destacant la seva manera de fer, exclusiva i professional, cuidant cada detall. Per fer sentir a les persones que estan en les millors mans, aconseguint que el dia a dia sigui més fàcil.

 

 

Solució

 

Una marca que escolta a les persones, que observa el seu entorn i entén quines són les seves necessitats de mobilitat, com pensen i com trien.

 

Creem una imatge basada en el concepte de moviment, trajectòria i intersecció. Un aire modern, minimalista i elegant. La gamma cromàtica de negres i beixos potencia els valors de sofisticació i savoirfaire.

 

Dissenyem i desenvolupem la web, basada en una experiència d’usuari treballada fins a l’últim detall. Donant a conèixer el servei de transport privat que ofereix Chauffrs, un aliat al dia a dia de la ciutat, guanyant tranquil·litat mental i física.

Client

Chauffrs