Idioma

El blog de Viti

OCC. Imatge corporativa i web.

 

Plantejament

 

Vivim en una realitat on la indústria tèxtil no va lligada a la sostenibilitat del planeta, on es confeccionen peces de roba sota el concepte fast fashion, que passen de moda ràpid i que estan fetes amb teixits de baixa qualitat. Es limita la vida útil de la roba, per incentivar-nos a consumir més i augmentar la demanda de nous productes.

 

 

Repte

 

Transformar la indústria de la moda, apostant pel consum conscient. Transmetre els valors més rellevants d’Organic Cotton Colors, destacant el que la diferencia de la resta de firmes que es presenten com tèxtils sostenibles. No tot el que es comunica com a cotó orgànic ho és 100%, moltes companyies de primer nivell practiquen el greenwashing. Hi ha moltes maneres de cultivar, treballar i teixir el cotó, i Organic Cotton Colors actua com l’inspector que garanteix sempre qualitat, sostenibilitat i respecte en tot el camí, des de la llavor fins a la peça final.

 

 

Solució

 

Crear el concepte, la identitat visual, la web, i els materials de comunicació de la companyia. Posar en valor la marca OCC per convertir-se en líder en el mercat de teixits de cotó orgànic i regeneratiu. Crear una imatge fresca i minimalista que posicioni OCC presentant-se com a experts i referents amb un llenguatge actual i càlid. La diagonal representa aquesta traçabilitat i control, la garantia en tot el camí.

 

Creem un estil visual que s’aplica en tota la comunicació. Dissenyem i desenvolupem la web B2B que presenta tots els valors. Per una banda, ordena els productes segons els països d’origen i explica el projecte social que hi ha darrere de cada origen. Perquè el consum responsable és precisament això, conèixer el que hi ha darrere de cada decisió de compra que fem. Donant rellevància a les persones, l’ètica i els processos.