Idioma

El blog de Viti

Clorawfila. Imatge corporativa.

Clorawfila és una filosofia de vida… és la passió d’Isabelle Jadouelle, xef crudivegana i amant de la cuina viva i conscient. L’Isabelle elabora postres saludables des de Sant Cugat del Vallès i ens va encarregar el disseny de la seva marca, un projecte personal i professional. L’imagotip s’inspira en una llavor que es transforma en una flor, com les seves postres, una explosió de vida, de color i de bon gust creada amb ingredients naturals, ecològics i deliciosos.

 

L’origen de la marca és una llavor, símbol de l’inici de la vida, l’essència que conté tot el potencial que es convertirà en una planta que generarà un fruit. Ens basem en aquesta forma com a inici del tot.

 

Amb el segell hem creat patterns per al paper que acompanya als pastissos. Donem protagonisme al nom de la xef, com a autora de les receptes. Creem una gràfica elegant, sòlida i amb formes orgàniques, fent homenatge als ingredients naturals que es fan servir al seu obrador.

 

El branding està fet conjuntament amb els amics de Blou and Rooi, un plaer crear junts marques plenes de vitalitat i energia. Clorawfila és the green side of life!

 

Client

Clorawfila