Idioma

El blog de Viti

Can Cabruja. Branding i web.

Fer aquest projecte ha estat realment un plaer: hem creat el branding, ens hem encarregat de la sessió de fotos, gravació de vídeo i dron i hem dissenyat la pàgina web, potenciant l’entorn natural i la calidesa de la casa, posant en valor la seva ubicació privilegiada en ple massís natural de les Gavarres.

 

El fet de poder crear imatges i vídeos propis ens ajuda molt a comunicar i explicar tot el potencial de la casa rural. El disseny de la pàgina web, a més de mostrar tota la informació de la casa i transmetre els seus valors i trets diferencials, permet fer reserves, tan de l’estada, com dels àpats i teràpies que s’hi duen a terme. Per tant, a part de ser una eina per captar visitants i fer marca, també és una eina de gestió molt útil i pràctica pels responsables de la casa. 

 

Can Cabruja és una masia enmig d’un entorn màgic. Perfecte per a organitzar retirs, tallers, activitats de creixement personal o simplement per llogar. La casa té una capacitat de 16 persones i es pot llogar per grups. El seu interior està molt ben cuidat i preserva algunes de les parets del segle XI. Hi ha escrits de la família Cabruja des del 1064. Aquest projecte té una harmonia molt natural i delicada, a l’hora de crear la imatge corporativa i la web hem seguit aquesta sensibilitat.

 

Vam començar fent una pluja d’idees i un moodboard de gamma cromàtica, imatges i il·lustracions inspiradores que ens ajudéssin a crear l’univers de de marca del projecte. En aquest cas ens vam basar amb la natura, en els seus tons i les seves formes, ja que la casa està envoltada de bosc de sureda, típic de la zona de les Gavarres. Per altra banda, el color fa referència als destacats finestrals de la casa, que dónen un punt de llum i caràcter a l’interior.

 

Can Cabruja simbolitza l’amor per la natura i l’ecologia, el silenci i el batec de la nostra terra gironina estimada.

 

Bona estada!