Idioma

El blog de Viti

Càmping Riembau. Web.

Disseny i programació de la web del Càmping Riembau. Web centrada en comunicar els avantatges, els serveis i les instal·lacions d’un dels càmpings punters a la Costa Brava.

 

El framework utilitzat ha estat un WordPress completament personalitzat, per tal de permetre la perfecta connexió amb el gestor de reserves, la creació d’una agenda d’activitats i la programació de totes les pàgines centrades en comunicar de la manera més propera i detallada tots els serveis del càmping, els allotjaments que ofereix i les tarifes i promocions més destacades.

 

El projecte de creació d’aquesta web es va acompanyar de la realització d’un vídeo que comunica tot el que pots viure al càmping en un dia: entreteniment, sol i bons moments a prop del mar. També es va dur a terme una sessió de fotos per captar tots els moments transmesos en el vídeo i de tots els espais i serveis del Càmping Riembau i així poder transmetre-ho en els diferents apartats de la web, aconseguint de manera molt dinàmica i visual que qualsevol usuari pugui conèixer molt bé com són aquests espais i serveis.