Idioma

El blog de Viti

Bravissimo. Naming, logo, sessió de fotos i web.

Dissenyar projectes gironins sempre és un plaer. Per Bravíssimo hem començat des de l’essència, pel propi nom. Hem creat el naming evocant el caràcter genuí de la Costa Brava.

 

El nom s’inspira en l’experiència al barri vell i propera a la costa, l’expressió “bravo bravíssimo” fa referència a la qualitat de l’allotjament i de l’experiència a la ciutat: sensacions i descobriments, moments únics per gaudir del territori. En italià, l’expressió bravo significa excel·lent, fantàstic. Una expressió molt gràfica per presentar uns nous apartaments amb encant al cor de Girona.

 

A VITI ens n’hem encarregat també del branding: disseny de logotip i imatge de la marca. Hem fet la direcció artística de la fotografia per comunicar els detalls i la comoditat de cada espai, mostrant la llum, les textures i el comfort de cada apartament, tot a punt per sentir-te com a casa, amb una imatge fresca i actual.

 

Hem fet el disseny i programació de la web amb motor de reserves: la base de dades de la web s’actualitza cada vegada que es fa una reserva des de qualsevol dels gestors que hi ha vinculats (airbnb, booking, etc.) així convertim la web en una eina de gestió molt últil i pràctica.

 

Tot un gust descobrir racons amb encant de Girona.

Client

Bravissimo Girona