Idioma

El blog de Viti

Audioson. Botiga online.

Disseny i programació de la web d’Audioson: una empresa líder a la província de Girona. Audioson és una marca experta en audició amb laboratori propi, i la web reflexa el lideratge i l’especialització tècnica, amb un estil proper. Demostrant experiència en el sector i molt bon tracte amb les persones, la proximitat és un dels valors principals. Tecnologia, innovació i coneixement mèdic i tècnic per assessorar de quina és la millor solució.

 

L’estètica, la presència de persones i l’estil de les fotografies aporta frescor i naturalitat a la pàgina web, mostrant l’experiència real al punt de venda, una característica destacada pels clients. Es facilita la possibilitat de fer test on line per validar el nivell d’audició: la web és una plataforma per connectar amb la marca.

 

Per la redacció de textos i continguts s’ha partit de l’estudi de les paraules clau per millorar el posicionament orgànic. L’estratègia de comunicació de la marca es centra en entendre què necessita el client i comunicar amb un llenguatge planer, deixant entreveure el coneixement tècnic del sector.

 

S’utilitza com a framework un WordPress personalitzat completament amb les necessitats d’Audioson. Aquesta plataforma permet l’autogestió ràpida de tots els continguts de la pàgina web. La pàgina conté una botiga online integrada a partir de WooCommerce que permet la gestió des de la mateixa plataforma. Aquesta botiga permet administrar tots els passos des de pujar productes fins a controlar els estocs, gestionar els enviaments, pagaments integrats, estadístiques de vendes, etc. Tot gestionat des de la mateixa pàgina.