Idioma

El blog de Viti

Aliments Onyar. Packaging.

El packaging és un element més del branding de la marca. Les bosses, les etiquetes, les caixes… juntament amb el logo, aconsegueixen una identificació més ràpida i visual.

 

Actualment, rebem molta informació i les marques es diferencien, entre altres coses, per la imatge visual. A l’hora de distribuïr el producte, és molt important que cridin l’atenció del consumidor.

 

El packaging d’Aliments Onyar és un dels nostres preferits! Per fer els diferents patterns que apareixen en els diferents envasos es va realitzar una sessió de fotos. Utilitzant els propis productes i alguns atrezzos s’han dissenyat i fotografiat cada un d’ells; de manera que els patterns són totalment dissenyats, composats i pensats per a Aliments Onyar. A més a més, cada línia de productes té un color llis al fons que els diferencia ràpidament entre ells alhora que visualment els completa i els fa molt atractius. Les bosses de pasta tenen l’estampat turquesa amb pasta fresca, les pizzes tenen l’estampat de la massa i les tomates, i els pots de conserva la resta d’estampats com els bolets, les olives, els fruits secs…

 

La gràcia d’aquest pack és que l’etiquetatge (amb el nom de producte, els grams, els ingredients, etc.) es fa de manera manual pels mateixos treballadors de la Fundació Ramon Noguera i així la marca afegeix aquest valor social al producte. Es va crear l’etiqueta blanca a part perquè ells s’ho imprimeixen amb una impresora específica.

 

Imatges d’Aliments Onyar.