Serveis  >  Disseny web i programació

Disseny web i programació

Tenir una bona presència on line és clau.

Ens encarreguem del disseny i programació de la pàgina web donant visibilitat i posicionament a la marca i al producte. Una visió global: redacció de textos i continguts, disseny interactiu amb bona usabilitat i programació de web corporativa o creació de botiga on line, passarel·la de pagament, motor de reserva, catàleg on line… cobrint serveis de manteniment, hosting i creació de correu electrònic corporatiu.

Audioson. Botiga online.

Can Peret. Web

Last Love. Web

Girona Excel·lent. Web

Croppit. Web

Urbinium. Web

Del Moral Congelats. Web

Càmping Riembau. Web

Veure tots els projectes

A Viti fem el disseny i programació de pàgines web tenint en compte el posicionament, la imatge i la usabilitat. A nivell d’imatge, si les fotografies tenen un aire fresc i actual ajuden a posicionar l’empresa i la marca amb els valors desitjats. Un altre factor important és la creació de continguts i redacció de textos: com definir l’empresa i serveis, explicar cada producte amb les paraules adients, crear diversos apartats i categories, etc.

 

Ens encarreguem de la gestió i realització global del projecte, l’adaptació responsive per diversos formats de pantalles, mòbils i tablets. L’equip web està format per diversos especialistes del sector de la programació i el disseny que operen junts en cada projecte: webs corporatives, botigues on line i comunitats.

 

Gestionem l’allotjament (hosting) i creem les adreçes de correu electrònic corporatiu associades a la plana web.