Idioma

El blog de Viti

pantone 2020 blau

Aquest any es tenyirà de color serenitat

El Classic Blue és el nou color de l’any 2020 segons PANTONE

 

Per tots els que no esteu en el món del disseny, la firma PANTONE cada any anuncia el color de l’any segons tendències i aquest any és el Pantone 19-4052. Així que no t’estranyi si últimament ho veus tot de color blau!

Procedent del color Ultraviolet del 2018 i el Living Coral del 2019, té molt de sentit que aquest any es valorin els colors atemporals i duradors com és el Classic Blue. Han sigut uns anys de colors originals, positius, combinacions de colors extravagants i aquest 2020 necessitàvem un color que ens transmetés calma i seguretat.

És evident que l’entorn ens influeix i per tant els colors també. Els colors tenen moltes simbologies diferents segons la zona, la cultura i la seva característica, i ens influeixen al nostre estat d’ànim. El color Classic Blue transmet seguretat, serenitat, calma, i una actitud relaxada. El seu to fosc i amb un punt de verd aconsegueix aquell toc de professionalitat que busca una marca i la tranquil·litat que es pot convertir en la confiança que busca el nostre client.

Per això volem fer una menció especial al Classic Blue. Color que ens encanta i combina amb tot. Té l’elegància i la modernitat que conserva tots els dissenys en una situació d’actualitat, i aquesta excel·lència és la que sempre busquem en els nostres dissenys.

Ens considerem fans del Classic Blue! I tu?