Idioma

El blog de Viti

Tendencies disseny 2020

Tendències 2020

Vols saber quines seran les noves tendències d’aquest 2020?

 

Després de llegir i documentar-nos hem fet la nostra llista d’estils i recursos que creiem que ho petaran aquest 2020. L’objectiu és captar l’atenció del públic i oferir noves solucions sense perdre l’estètica i el bon gust.

Si ets dissenyador/a gràfic/a t’interessarà llegir aquests 5 punts que hem seleccionat:

 

Colors terrosos, una sensació vintage. Sembla que el 2020 experimentarem una explosió del passat. El disseny gràfic seguirà un estil que transmeti la llar dels anys 50.

 

Il·lustracions simplificades. Les il·lustracions simples seran la millor opció del 2020. La manca de detalls permet centrar les imatges en el missatge que transmeten i no l’art en si. L’art lineal serà un dels més destacats.

 

Monocrom 100%. La moda dels duo tons evolucionarà a una versió encara més simplificada: l’efecte monocromàtic. S’aplicarà en fotos o en parts separades de la composició gràfica.

 

Metalls brillants. Els materials metàl·lics en el disseny gràfic són molt moderns i utilitzats en identitats de marca i disseny de pàckaging. Es pot combinar amb el gravat per millorar l’efecte de luxe.

 

Imatge amb màscara de text. Les màscares d’imatges i text encara es faran servir el 2020. És un recurs que ens agrada perquè deixa una gran part de la imatge sense revelar, ajuda a aconseguir un aspecte misteriós i minimalista.

 

Si vols més informació, pots veure aquest vídeo on ho expliquen amb més detall i és molt interessant.